Digital Synlighetspakke

Hvorfor DSP og hva får du?

Les om nettets beste basispakke for å komme i gang med digital markedsføring

DSP – Digital synlighetspakke

Er du ikke synlig på Google i dag, eller burde du vært mer synlig?

Vi i Digga lager en optimal profil samt en landingsside på Google for deg som ikke har dette, eventuelt pusser vi opp den du allerede har.


Men hvorfor bør du egentlig ha en slik side på Google?

Å Google noe har blitt et dagligdags uttrykk vi alle bruker – når du er på jakt etter info, et produkt eller en tjeneste finner du oftest frem telefonen eller dataen og Googler det. Når dine potensielle kunder tar fram telefonen vil du være synlig der du trenger det.

Kjøpsbeslutningen har flyttet seg til nett, og veien er kort for dine eksisterende kunder til å bli eks-kunder hvis du ikke synes der du skal.

Det er ikke alle som har god nok kjennskap til hvordan man skal gå frem for å utnytte Google fullt ut eller hvordan man utformer en strategi som gjør at kundene finner frem til nettopp deg i jungelen av konkurrenter på internett.

Vi i Digga kjenner Google og gir deg den veiledningen du trenger gjennom et helt år.

Du vil få en epost en gang i måneden hvor vi kommer med nyttige tips som du kan bruke til å treffe flere eller mer riktige kunder.


Skulle du få behov for å kjøre en kampanje kan du starte med å slå på tråden til oss for å vite at du får best mulig resultat ut av din kampanje.

Uansett hvor du er i dag, vil du som har DSP øke din synlighet på nett.

Dette er et verktøy som er uvurderlig for deg som vil treffe rett på nett.
Med statistikken vi sender deg en gang i måneden, kan du lene deg tilbake og ta en god og veloverveid beslutning på hvor skoen trykker for din bedrift.
Og skulle du ha noen spørsmål har du jo tilgang på rådgivning fra våre eksperter som kan hjelpe deg med å finne løsningene du trenger for å dukke opp der du trenger.

Ved å sammen gå gjennom dine månedlige tall kan vi komme frem til tiltak som sikrer deg en stødig og jevn vekst.

Vi har et kompetent team som har lang erfaring med produksjon av nettsider i WordPress og sammen med deg finner vi den optimale løsningen for nettopp din nettside.

Vi har solide løsninger på nettbutikk, timebestilling, inbound marketing, innhold og design. Dette gjelder også innhold på sosiale medier. Har du andre behov så er vi fleksible og tilpasser en god løsning etter ditt behov.

Når du har valgt å gå for – etter vår mening, den beste basispakken for markedsføring som finnes på nettet i dag kan vi først bare gratulere deg med et fornuftig valg.

 

Når du begynner å få innsikt, statistikk og gode råd over et par måneder, ser du kanskje fort verdien i å øke trafikken hos akkurat din målgruppe eller så har du helt enkelt behov for å gi kampanjen din en god dytt. Da tar du først kontakt med en av våre rådgivere som hjelper deg med å legge en fremdriftsplan for din kampanje.

Sammen kan vi da finne en optimal strategi for en betalt kampanje, gjennom Google AdWords, FacebookAds eller andre sosiale medier. Vi finner sammen ut hvor mye du trenger å legge i en slik kampanje for å nå dine mål, og kjører hele kampanjen fra A til Å slik at du får resultatet du trenger.

Dette er et must for å bli sett på nett

Dette er noen av grunnene til at DSP fra Digga er noe du trenger å ha i din bedrift. Ønsker du å ta en prat med oss så du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Vi ville digget å snakke med deg.
David Dutheil
[timeline-express]